PALVELUT - rikosoikeus, perheoikeus, riidat ja asiakirjat


JÄTÄ soittopyyntö

Otamme kiitollisena vastaan soittopyynnön esimerkiksi viereisen lomakkeen kautta, taikka sähköpostitse. Soittoajan sopiminen on myös taloudellisesti järkevää, kun avustaja pääsee sovittuun aikaan asiasi äärelle.

Jos asia on kiireellinen, jätä soittopyyntö tekstarilla p. 050 555 2882  (istunnoissa ollessani puhelin on äänettömällä).

Lakiakatemia hoitaa yli kymmenen vuoden oikeudenkäyntikokemuksella rikosoikeudellisia asioita laidasta laitaan. Selvitämme puolestasi, oletko oikeutettu valtion oikeusapuun, taikka toimiiko oikeusturvavakuutus kulujesi vastaanottajana.

Perheoikeudellisia toimeksiantoja hoidetaan lapsen huoltajuudesta huostaanottoasioihin ja avioeroihin. Yleisiä riita-asioita vastaanotetaan toimeksiannosta riippuen.

Lisäksi Lakiakatemia laatii asiakirjoja ja toimii sovittelijana niin käräjäoikeuden sovitteluissa asianosaisia avustaen, kuin sovitteluissa yksityisessä riidanratkaisussa.

Sen lisäksi, että hoidamme asiasi sydämellä, teemme sen kohtuullisella hinnalla, jonka arvioimme etukäteen mahdollisimman hyvin pyynnöstäsi. Huomioithan kuitenkin, että jokainen toimeksianto on erilainen ja työn määrä vaihtelee merkittävästi toimeksiannon laadun ja riidan suuruuden mukaan. Yleensä toimeksiannon lopullista tuntimäärää on melko mahdotonta arvioida etukäteen.