ME

Asianajotoimisto Lakiakatemia

p. 040 674 4434

 (tekstaile tai mailaile soittoaika ennen puhelua, kiitos, olemme usein varattuja oikeussalissa ja puhelin on pääsääntöisesti vastaajan varassa)

toimisto@lakiakatemia.fi

MIA KAVASTO

NANA KESKINEN

Mia Kavasto, Asianajaja, OTM

Rikosoikeus, perheoikeus, siviilioikeus

Mia Kavasto on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2010 ja liittynyt Suomen asianajajaliittoon vuonna 2014. Kavasto vaikuttaa Helsingin asianajajayhdistyksen hallituksessa, Suomen asianajajaliiton koulutusvaliokunnassa ja asianajajaliiton ylimmässä päättävässä elimessä, valtuuskunnassa.

Kavasto on toiminut avustajana, sittemmin asianajajana ja asianajajasovittelijana vuodesta 2010 avustaen satoja ihmisiä oikeudenkäynneissä ja haastavissa elämäntilanteissa. Erityistä kiitosta Kavasto saa mutkattomasta, empaattisesta ja selkokielisestä otteestaan lakiasioihin. 

Kavastolla on myös pedagoginen pätevyys oikeustieteen ja draaman opetukseen ja pitkä kokemus opettamisesta ja kouluttamisesta. Kavasto toimii myös teatterikoulun rehtorina sekä asianajajatutkinnon sihteerinä uusia oikeustapauksia tuleville advokaateille luoden.Nana Keskinen, oikeustieteen YO 

Nana suorittaa oikeustieteen opintoihinsa kuuluvaa harjoittelua Asianajotoimisto Lakiakatemiassa keväällä 2024. Nanan mielenkiinnoon kohteisiin kuuluvat rikosoikeus ja perheoikeus - eli toimiston ydinalat.


Kaikki toimeksiantoihin liittyvät mailit toimita osoitteeseen toimisto@lakiakatemia.fi

Nanalle henkilökohtaista mailia? nana@lakiakatemia.fi